Discuţii generale
Pagina 1 din 1 • Impartiti •
Discuţii generale
Bun venit !
În sfîrşit echipa noastră are un forum unde putem discuta despre joc, diferite strategii şi tot felul de bîrfe .
Despre mine: am găsit GPRO-ul in Google acum un an. Şi, deşi primele curse erau o catastrofă totală, am hotărît să continui învăţînd din propriile greşeli. Am avut o experienţă plăcută şi sper la o colaborare eficientă pe viitor ...
Deocamdată forumul are o singură temă şi încă nu e amenajat, pentru că aş dori să aflu şi alte opinii despre cum ar trebui să fie structurat şi ce subiecte să conţină.
Şi pentru că suntem în toiul sărbătorilor de iarnă, La mulţi ani!
În sfîrşit echipa noastră are un forum unde putem discuta despre joc, diferite strategii şi tot felul de bîrfe .
Despre mine: am găsit GPRO-ul in Google acum un an. Şi, deşi primele curse erau o catastrofă totală, am hotărît să continui învăţînd din propriile greşeli. Am avut o experienţă plăcută şi sper la o colaborare eficientă pe viitor ...
Deocamdată forumul are o singură temă şi încă nu e amenajat, pentru că aş dori să aflu şi alte opinii despre cum ar trebui să fie structurat şi ce subiecte să conţină.
Şi pentru că suntem în toiul sărbătorilor de iarnă, La mulţi ani!
Slavick- Admin
Data de inscriere: 10/11/2009

Re: Discuţii generale
Salut, ma numesc Alexandru, am descoperit jocul în aceasta vara care m-a impresionat foarte mult. Sper si eu la o colaborare mai strînsă, la ceva idei noi. În orice caz ideea e buna ca avem si noi un forum al nostru, doar ca ramine sa intre mai multi pe el. SUCCESE LA TOTI!
Makarana- Mesaje: 1
Data de inscriere: 05/01/2010
Varsta: 17
Localizare: s. Curchi, r-nul Orhei
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum